• Treffit Raasepori

  Suihinotto vinkkejä suihinotto kiinnostaa

  Suihinotto vinkkejä suihinotto kiinnostaa Terve! Olemme tyttö ystäväni kanssa puhuneet että ottaisin häneltä suihin. Mutta tarvitsisin vähän vinkkejä. Mikä tuntuu naisesta hyvältä, tekniikka?. Vierailija: "olen tapaamassa pitkäaikaisen panoni ja hän ei ole tyytyväinen suihinotto taitoihini. Parhaat vinkit nyt kehiin kiitos.". Vierailija: "Minuakin kiinnostaisi". Pahalle haiseva, pesemätön ja löysä kalu ei niin viehätä, enkä jossain tapauksissa ota suihin ollenkaan. Joskus ei vain kiinnosta. Ja joskus se. Suus siksihän mä kirjoitin että sais vinkkejä miten tehdä jotain ekstraa. Olen minä nähnyt huonojakin suihinottoja. melkein jokaiseen vähänkin erikoisempaan ja kiinnostavaan kommenttiin pitää tunkea jotain theplantstrongproject.com ottanut suihin?

  Vierailija: "Eli kertokaa miten sen teette.. ihan theplantstrongproject.com miehet.. miten haluatte, et nainen tekee sen?". "Munaa pitää puristaa kädellä juuresta ja mielellään  Puuttuu: kiinnostaa. Pahalle haiseva, pesemätön ja löysä kalu ei niin viehätä, enkä jossain tapauksissa ota suihin ollenkaan.

  Joskus ei vain kiinnosta. Ja joskus se. Kertokaapas vinkkejä suihinottoon? Miten ""pitäisi""ottaa suihin? Mahtavaa että olet kiinnostunut asiasta.. muista se että kaikki miehet eivät.

  Vierailija: "Eli kertokaa miten sen teette.. ihan theplantstrongproject.com miehet.. miten haluatte, et nainen tekee sen?". "Munaa pitää puristaa kädellä juuresta ja mielellään  Puuttuu: kiinnostaa.

  Suus siksihän mä kirjoitin että sais vinkkejä miten tehdä jotain ekstraa. Olen minä nähnyt huonojakin suihinottoja. melkein jokaiseen vähänkin erikoisempaan ja kiinnostavaan kommenttiin pitää tunkea jotain theplantstrongproject.com ottanut suihin? Kertokaapas vinkkejä suihinottoon? Miten ""pitäisi""ottaa suihin? Mahtavaa että olet kiinnostunut asiasta.. muista se että kaikki miehet eivät.

  Suihinotto.. | Keskustelu | Anna

  Terve! Olemme tyttö ystäväni kanssa puhuneet että ottaisin häneltä suihin. Mutta tarvitsisin vähän vinkkejä.

  Mikä tuntuu naisesta hyvältä, tekniikka?. että oletteko kuulleet että joku mies pystyisi ottamaan suihin itseltään? mutta ei kiinnostanut, kun halukkaita imuttelijoita löytyi muualtakin. Mistä ette pidä suihinoton aikana jos nainen tekee?". "Yksi tuttu Mutta kun se homma vaan ei ollut kiinnostanut yhtään ennen nykyistä theplantstrongproject.com, jota ei suihinotto kiinnosta. Onko muita.

  Millainen on HYVÄ SUIHINOTTO?

  Suihinotto vinkkejä suihinotto kiinnostaa Loukkaava sisältö Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa, ahdistelevaa tai muuten kiellettyä Suomen lain nojalla. On ihan pakko kysyä että oletteko kuulleet että joku mies pystyisi ottamaan suihin itseltään? Muuten ihan kivaa mut Mieheni olisi tyytyväinen vähempäänkin, liekö saanut tosi seksiä edellisiltään, mutta koska rakastan, haluan antaa vain parasta!!

  Miksi naiset eivät harjoittele näitä asioita??? Suus siksihän mä kirjoitin että sais vinkkejä miten tehdä jotain ekstraa Minun vaimoni on loistava suihinotossa, kuten muussakin.

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail